Макет фінальної версії iPhone 13 Pro показали в руках користувача

Подібні макети використовуються виробниками для виготовлення захисних плівок і чохлів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми і раніше бачили макети різних смартфонів лінійки iPhone 13, однак недавно з’явилася інформація, що остаточний дизайн пристроїв був затверджений тільки в серпні. У зв’язку з цим китайський джерело виклав відео , в якому нам показують макет фінальної версії iPhone 13 Pro показали в руках користувача. Подібні макети використовуються виробниками для виготовлення захисних плівок і чохлів.

Цей макет в черговий раз підтверджує, що iPhone 13 Pro отримає зменшений виріз в центральній верхній частині екрану, тому ефективна площа дисплея буде збільшена. Також збільшився блок основної камери.

Смартфонам iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max приписують екрани різної діагоналі з однаковими апаратними характеристиками. Мова йде про панелі Samsung LTPO діагоналлю 6,1 і 6,7 дюйма, які повинні підтримувати адаптивну частоту оновлення зображення від 1 до 120 Гц. Однак Apple може обмежити частоту оновлення екрану iPhone 13 Pro за допомогою програмного забезпечення на системному рівні в обмін на кращий час автономної роботи. Причина полягає у відносно невеликому акумуляторі iPhone 13 Pro, який буде швидко розряджатися в режимі 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple підтвердила, що презентація новинок компанії з Купертіно відбудеться 14 вересня цього року. Наступного вівторка очікуються анонси iPhone 13, навушників AirPods 3 і розумних годин Apple Watch Series 7. Акції Apple виросли до рекордного рівня після анонса дати осінньої презентації новинок, при цьому багато користувачів налаштовані досить скептично .

Після появи перших комп’ютерних зображень iPhone 14 Росс Янг (Ross Young), засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch з 25-річним стажем роботи в індустрії, опублікував передбачувані характеристики всіх моделей лінійки .

Смартфони iPhone 13 отримають зменшену чубок, однокристальних систем Apple A15 Bionic, до 1 ТБ флеш-пам’яті, поліпшені камери, посилені магніти MagSafe, мікрофони з технологією формування променя і інші поліпшення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.