Скільки власників iPhone планують перехід на iPhone 13?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися результати свіжого опитування щодо того, яка кількість власників iPhone замислюється про покупку нового iPhone 13 вже в 2021 році.

Виявилося, що їх число не так вже й велике – близько 10%. При цьому близько 64% ​​з числа опитаних заявили про небажання змінювати свій поточний апарат. З огляду на, що в опитуванні взяло участь приблизно 1500 чоловік, виходить, що 960 людей залишаться на тому iPhone, який вони використовують прямо зараз.

26% чесно зізналися, що так і не визначилися щодо найближчого майбутнього, передає MyDrivers. Є шанси, що вони все ж оновляться до iPhone 13, але цілком імовірно, що цього не проізодёт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що анонс нових телефонів Apple відбудеться вже 14 вересня. Крім нових смартфонів, від IT-гіганта також чекають наступного покоління смарт-годин Apple Watch Series 7 і, можливо, AirPods 3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.