Realme випустила бюджетний смартфон з 50 Мп-камерою і потужним процесором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Realme представила новинку – смартфон Realme 8i. Це бюджетне, але потужний пристрій, яке позиціонується як конкурент Redmi 10.

Гаджет побудований на потужному однокристальному чипі MediaTek Helio G96, що відрізняє його від конкурента. Відзначимо, що процесор MediaTek Helio G96 буде по продуктивності приблизно дорівнює таким чіпам, як Dimensity 700 або Snapdragon 690. Пристрій також отримав дисплей IPS з діагоналлю 6,59 ”, з частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю Full HD +. Основну камеру з трьома датчиками – 50 мегапікселів, 2 і 2 Мп, а також фронтальну – роздільною здатністю 16 Мп.

Потужність акумулятора новинки – 5000 мАг з підтримкою зарядки 18 Вт. У смартфоні Realme 8i, в залежності від комплектації, встановлено 4 або 6 ГБ оперативної пам’яті з можливістю віртуального розширення до 10 ГБ. Постійна пам’ять становить 64 і 128 ГБ відповідно. У всіх версіях є сканер відбитків пальців, що знаходиться на бічній грані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ціни на гаджети складуть 190 доларів за базову версію; і 220 доларів – за розширену. Відзначається, що продажі Realme 8i почнуться з 14 вересня. Коли продажі почнуться в Україні, поки не відомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.