Смартфони

Новітній смартфон Xiaomi Poco X3 GT з потужним процесором детально протестували

Share

На YouTube-каналі “Чесний блог” опублікований огляд нового апарату Xiaomi.

Ведучий YouTube-каналу Філіп Бєліков розповів, чому варто придбати Xiaomi Poco X3 GT.

За словами Філа, недоліків у цього смартфона дуже мало. Найістотніше – камера. В цілому знімає вона нормально, але, як вважає експерт, могла б і краще. Яскравість дисплея теж не дуже велика. І третє, про що розповів провідний, – вже з мінусів всіх Xiaomi – погано працює датчик наближення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тримати в руці апарат комфортно. Він, як зазначає фахівець, а загалом менше моделей Poco, хоча товщина у нього досить велика. Сканер відбитків розташований зручно, працює швидко, як і розблокування по обличчю.

З інших достоїнств, що відрізняють телефон від інших, – тривалий час роботи батареї і швидка потужна зарядка (за 50 хвилин).

Для геймерів тут встановлена ​​частота відгуку 240 герц, а частота оновлення зображення на дисплеї – до 120 герц. При цьому під час дзвінків чомусь максимальна частота становить 60 герц, а не 120, додає ведучий. Працює в цілому смартфон плавно. Ігри в основному теж не викликали ніяких проблем у Філа.

З точки зору звуку тут стереозвучання і хороша гучність. Але під час розмови можна не відразу зрозуміти, де знаходиться динамік.

За нагріву складається у моделі дивна ситуація, підкреслює експерт. За результатами троттлінг-тесту видно, що температура процесора висока, але при використанні телефону це не відчувається. Періодично тільки відбувається пригальмовування під час згортання вікон. А ось тестування в Antutu показує, що продуктивність залишається на тому ж рівні, а не падає, як в троттлінг.

Камера ж за підсумками перевірки Galaxy A52 виявилася приблизно такою ж, як у Samsung. Хоча в деяких умовах знімки на A52 виходять краще.

За результатами тестування Філ дійшов висновку: такий смартфон точно можна рекомендувати тим, хто хоче придбати апарат за 10 000 грн. І єдиний момент, який може бентежити, – непопулярність фірми Poco в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    У мережі обговорюють кросівки Тіма Кука

    Уважні користувачі помітили під час травневої презентації Apple незвичайну деталь. Загальну увагу привернула пара взуття…

    08.05.2024

    Які побутові прилади не можна підключати до подовжувача: не всі про це знають

    При використанні подовжувачів слід дотримуватись певних правил безпеки. Які побутові прилади слід підключати безпосередньо до…

    08.05.2024

    6 налаштувань Xiaomi, за допомогою яких ви покращите свій смартфон

    Китайські смартфони бренду "Сяомі" радують своїх власників різноманітністю налаштувань, за допомогою яких можна помітно підвищити…

    08.05.2024

    Apple прибрала зарядний пристрій з нових iPad Pro та iPad Air у Європі

    Учора Apple представила нові лінійки iPad Pro та iPad Air , а також оновлені Apple…

    08.05.2024

    iPad 10 став коштувати ще дешевше після анонсу нових iPad Air та Pro

    У відповідь на анонс нових моделей iPad Air та iPad Pro, що відбувся напередодні у…

    08.05.2024

    OnePlus 12 у крижаному білому кольорі скоро може з’явитися у всьому світі

    В даний час у покупців OnePlus 12 є вибір із двох кольорів: класичний Flowy Emerald…

    08.05.2024