Новітній смартфон Xiaomi Poco X3 GT з потужним процесором детально протестували

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На YouTube-каналі “Чесний блог” опублікований огляд нового апарату Xiaomi.

Ведучий YouTube-каналу Філіп Бєліков розповів, чому варто придбати Xiaomi Poco X3 GT.

За словами Філа, недоліків у цього смартфона дуже мало. Найістотніше – камера. В цілому знімає вона нормально, але, як вважає експерт, могла б і краще. Яскравість дисплея теж не дуже велика. І третє, про що розповів провідний, – вже з мінусів всіх Xiaomi – погано працює датчик наближення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тримати в руці апарат комфортно. Він, як зазначає фахівець, а загалом менше моделей Poco, хоча товщина у нього досить велика. Сканер відбитків розташований зручно, працює швидко, як і розблокування по обличчю.

З інших достоїнств, що відрізняють телефон від інших, – тривалий час роботи батареї і швидка потужна зарядка (за 50 хвилин).

Для геймерів тут встановлена ​​частота відгуку 240 герц, а частота оновлення зображення на дисплеї – до 120 герц. При цьому під час дзвінків чомусь максимальна частота становить 60 герц, а не 120, додає ведучий. Працює в цілому смартфон плавно. Ігри в основному теж не викликали ніяких проблем у Філа.

З точки зору звуку тут стереозвучання і хороша гучність. Але під час розмови можна не відразу зрозуміти, де знаходиться динамік.

За нагріву складається у моделі дивна ситуація, підкреслює експерт. За результатами троттлінг-тесту видно, що температура процесора висока, але при використанні телефону це не відчувається. Періодично тільки відбувається пригальмовування під час згортання вікон. А ось тестування в Antutu показує, що продуктивність залишається на тому ж рівні, а не падає, як в троттлінг.

Камера ж за підсумками перевірки Galaxy A52 виявилася приблизно такою ж, як у Samsung. Хоча в деяких умовах знімки на A52 виходять краще.

За результатами тестування Філ дійшов висновку: такий смартфон точно можна рекомендувати тим, хто хоче придбати апарат за 10 000 грн. І єдиний момент, який може бентежити, – непопулярність фірми Poco в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.