В мережі з’явилися нові зображення iPhone SE 3

Смартфон отримає одинарну камеру зі спалахом, які розміщені в овальному блоці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий аналітик Tianfeng Securities Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) раніше заявив, що Apple випустить смартфон iPhone SE3 в наступному році. Він запропонує зменшений корпус і більш доступну ціну, ніж будь-яка інша модель iPhone у 2022 році (нагадаємо, в лінійці iPhone 14 не повинно бути моделі mini).

Тепер же китайське джерело опублікував підбірку комп’ютерних рендерів iPhone SE 3, які демонструють дизайн лицьової панелі зі звичним виразом у верхній частині екрану. Ззаду смартфон отримає одинарну камеру зі спалахом, які розміщені в овальному блоці.

Вважається, що новий iPhone SE3 стане найдешевшим і найбільш компактним смартфоном Apple з підтримкою мереж п’ятого покоління. Висловлювалися припущення, що він може бути побудований на базі однокристальної системи Apple A14.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується дактилоскопічного датчика, він повинен розташовуватися на бічній панелі. Також ходять чутки про те, що Apple готує iPhone SE Plus з екраном більшого розміру і отвором для фронтальної камери. Дактилоскопічний датчик у цього смартфона повинен знаходитися під поверхнею екрану або збоку на корпусі.

Apple підтвердила, що презентація новинок компанії з Купертіно відбудеться 14 вересня цього року. Наступного вівторка очікуються анонси iPhone 13, навушників AirPods 3 і розумних годинників Apple Watch Series 7. Акції Apple виросли до рекордного рівня після анонса дати осінньої презентації новинок, при цьому багато користувачів налаштовані досить скептично.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.