Samsung не планує повертатися до серії Galaxy Note – деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лінійці Galaxy Note в цьому році виповнюється десять років, однак ювілейний смартфон не побачив світ. Спочатку пройшов слух, що компанія скасувала пристрій через низький попит і відсутність будь-яких функцій, вигідно відрізняють його від інших флагманів компанії. Пізніше Samsung підтвердила, що нового Galaxy Note в цьому році чекати не варто.

Склалося враження, що по ряду причин (дефіцит комплектуючих і бажання просувати нові згинаються смартфони) компанія просто вирішила взяти перерву. Однак тепер все вказує на те, що компанія поховала Galaxy Note. Це підтверджує той факт, що Samsung не продовжила права на однойменну торгову марку. Тобто компанія не планує надалі використовувати цей бренд. Samsung Galaxy Note20 має шанс увійти в історію як останній смартфон в лінійці Galaxy Note.

Згідно з останніми даними, вже майже 40 000 чоловік підписали петицію, в якій просять південнокорейську компанію випустити новий смартфон серії Galaxy Note хоча б в першій половині 2022 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше Samsung заявила, що компанія надасть ключові функції Note для ряду інших пристроїв. Тепер в лінійці Galaxy S є модель з величезним екраном і підтримкою стилуса S-Pen, що раніше було візитною карткою серії Note. Також підтримка стилуса додана в Galaxy Z Fold 3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.