Глобальна версія камерофона vivo X70 буде працювати на Origin OS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже наступного четверга, 9 вересня, відбудеться презентація серії смартфонів vivo X70 в Китаї. Як з’ясувалося, виробник не стане тягнути і з глобальним запуском новинок. Разом з тим стали відомі нові подробиці про пристрої.

Згідно з останньою інформацією, глобальна презентація vivo X70 відбудеться через день після китайської – 10 вересня. Цікаво, що навіть за межами Китаю смартфони будуть поставлятися з фірмовою прошивкою Origin OS і функцією Kinetic Wallpapers. Остання передбачає постійну зміну шпалер у відповідь на дії користувача. Наприклад, квітка на екрані може розквітати у міру того, як користувач досягає своєї денної норми за кількістю пройдених кроків.

Разом з тим стало відомо, що топова модель vivo X70 Pro + отримає набір з чотирьох камер: основний на 50 Мп з оптичною стабілізацією зображення (OIS), надширококутної на 48 Мп (Sony IMX598) з мікрокадровой стабілізацією, портретної на 12 Мп і періскопіческой на 8 Мп з OIS. Крім того, в смартфоні також буде використовуватися гібридний стеклопластіковий об’єктив Zeiss G + P і сигнальний процесор власної розробки vivo v1 .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.