Блогер розповів про плюси і мінуси екстремального ігрового смартфона Xiaomi Black Shark 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ведучий YouTube-каналу “ЧЕСНИЙ БЛОГ” протестував ексклюзивну модель.

Філ відразу ж зазначив головну фішку пристрою – топова продуктивність за вартість всього близько 20 000 грн.

Сам по собі смартфон досить великий і не в кожній руці лежатиме зручно. Швидкість відгуку сенсора – одна з найвищих на даний момент, тобто 720 Гц. З розблокуванням тут також проблем ніяких немає: все працює точно і швидко.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще з позитивних моментів цього пристрою – вібровіддачі. Її можна налаштувати в параметрах. А завдяки процесору Snapdragon 870 під час ігор смартфон не нагрівається настільки сильно, як Snapdragon 888.

Під час ігор на Black Shark 4 можна користуватися ігровими тригерами. Вони вбудовані в сам пристрій. Правда, є шанс випадково натиснути на курок, який висуває їх. Крім того, на думку ведучого, цими додатковими аксесуарами не особливо зручно користуватися при грі.

Майже єдиним мінусом Xiaomi Black Shark 4 став акумулятор. Незважаючи на швидку зарядку (за менше ніж 20 хвилин), розряджається він так само стрімко. Ще Філ відзначив не дуже цікавий дизайн, неповний переклад меню на російську мову.

В цілому, якщо не звертати увагу на швидкість, з якою “сідає” батарея Xiaomi Black Shark 4, це відмінне рішення за прийнятні гроші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.