Унікальний дизайн Xiaomi 12 на першому рендері

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі вже неодноразово з’являлася інформація про передбачувані характеристики майбутнього флагмана Xiaomi, а ось про його дизайн досі нічого не було відомо. Тепер же є рендер, на якому нібито зображений Xiaomi 12. І варто зазначити, що виглядає апарат досить незвично.

Автор цього зображення зазначає, що це рендер, створений на основі отриманої інформації про дизайн Xiaomi 12. Всю увагу привертає блок камери, виконаний у формі літери «M». Подібного в смартфонах ще не було. По центру знаходиться великий модуль на 108 Мп, лівіше розташовується перископну об’єктив і ще два сенсора з боків від головного. 

Інша порція інформації про Xiaomi 12 надійшла від відомого інсайдера Digital Chat Station. Він вказує, що смартфон отримає три камери по 50 мегапікселів кожна: основна, ультраширококутний і з перископічним об’єктивом, що забезпечує 5 або 10-кратний оптичний зум. Разом з тим вказується, що характеристики все ще не затверджені остаточно, тому до початку масового виробництва можуть бути якісь зміни.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Обидві новини про Xiaomi 12 варто сприймати з часткою скептицизму, оскільки жодна з них не має ніяких підтверджень і базуються вони лише на чутках. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.