Wylsacom перерахував 10 функцій смартфонів, яких не буде в iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ведучий YouTube-каналу Wylsacom Валентин Пєтухов пояснив, яких змін в айфонах найближчим часом чекати точно не варто.

Хоча у ведучого Wylsacom в цілому набралося “фішок” смартфонів на Android більше, він назвав у числі 10 основних з них.

  1. Сканер відбитків пальців збоку . Apple не люблять міняти опції. Тобто встановлюють все тільки одним-єдиним чином. Альтернативою, за словами Валентина, в цьому випадку може послужити тільки Android.
  1. USB-C . В iPhone навряд чи такий роз’єм коли-небудь з’явиться. Виробникові простіше зовсім прибрати його. Є він хіба що на iPad.
  2. Стилус . Хоча, за словами Wylsacom, він і не потрібен в апаратах Apple.
  3. Екрани-водоспади . Зараз настала ера квадратних айфонів, зазначив ведучий.
  4. Макрокамери, фейкові і інші дивні види камер . За це блогер похвалив Apple. Більш того, він сказав, що у цій компанії – найбільш збалансований девайс на ринку з мінімумом “тупих понтів”. Правда, він все ж не розуміє, навіщо в новому 13 iPhone екран в 120 Гц.
  5. iPhone на Android . Співробітники компанії роблять власний софт.
  6. Інші смартфони на iOS . Цю операційну систему теж, за словами Валентина, не будуть нікому віддавати. Хоча блогеру цікавіше було б подивитися на Samsung на iOS, ніж на iPhone на Android.
  7. Карти пам’яті MicroSD . Вставити їх можна вже навіть не на всі Android-смартфони. І це ще одна “фішка” ОС Android, яку ніколи не запозичить Apple.
  8. Передача файлів по Bluetooth . Вони взагалі прибрали цю можливість і в підсумку виявилися зараз серед лідерів на ринку смартфонів.
  9. Світлові індикатори . У айфонів вони точно не з’являться. Більш того, навіть найдорожчі смартфони на Android випускаються без них.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.