Вийшла перша бета-версія MIUI 12 на базі Android 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi випустила першу бета-версію MIUI 12 на базі Android 12. У міру наближення дати релізу загальнодоступною збірки Android 12, виробники смартфонів все активніше включаються в тестування своїх фірмових прошивок на предмет сумісності з прийдешньою ОС.

Дебютна бета-версія MIUI 12 beta (China) на Android 12 поки буде доступна тільки для смартфонів Xiaomi Mi11 і поширюється виключно для учасників програми закритого тестування. Незважаючи на це, за допомогою неофіційною збірки TWRP можна випробувати на своєму пристрої нову прошивку, не маючи авторизованої облікового запису Mi Account для бета-тестерів.

З огляду на наявність помилок і нестабільність роботи Android 12 на всіх етапах випробувань, користувачам рекомендується попередньо виконати резервне копіювання даних. Також ентузіасти повинні мати на увазі, що перша бета-версія MIUI 12 на базі Android 12 розроблялася насамперед для китайського ринку. Це означає, що після установки не слід шукати в прошивці встановлені додатки Google. Також деякі функції можуть бути неповними або відсутнім.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.