Xiaomi вирішила одну з глобальних проблем в своїх смартфонах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власники смартфонів Xiaomi неодноразово скаржилися на проблеми в роботі датчиків наближення. І, схоже, компанія нарешті вирішила прислухатися до користувачів і вже знає, як вирішити цю проблему.

Точна причина проблеми з датчиками наближення на смартфонах Xiaomi невідома. Але багато хто вважає, що справа в апаратній, а не програмному забезпеченні. І саме тому, на їхню думку, Xiaomi припинила співпрацю з компанією Elliptic Labs, яка поставляла для пристроїв бренду датчики наближення. Новим постачальником датчиків для Xiaomi стане Minghao Sensing, правда, коли саме нові сенсори наближення з’являться на смартфонах китайської фірми, поки невідомо.

Але це зовсім не означає, що власникам смартфонів, у яких виникли проблеми з датчиком наближення, потрібно купувати новий апарат. І для них у Xiaomi є рішення. Компанія намагається виправити проблему випуском OTA-оновлення, яке повторно Відкалібруйте роботу датчика. Чи вирішить це проблему, яка, схоже, вже знайшла масове поширення, поки неясно. Але в будь-якому випадку, приємно бачити, що Xiaomi негайно відреагувала на зростаючу кількість скарг користувачів на датчики.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.