Huawei запатентувала смартфон з підекранною камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei продовжує придумувати різні способи застосування вигнутих дисплеїв в своїх смартфонах. На цей раз компанія вирішила поєднати це з технологією яка набирає популярність.

Huawei отримала патент на конструкцію смартфона з Arc Display. У такого дисплея вигнуті краю так, що зліг обертають корпус смартфона. В екран також вбудовані сенсорні кнопки управління. Huawei описала віртуальні кнопки гучності, віртуальні тригери, які можна налаштовувати в залежності від програми. Також на вигнутих краях можуть показуватися повідомлення.

Крім цього, у смартфона є підекранна камера, чіп для обробки алгоритмів штучного інтелекту і стереодинаміки. Оскільки ми говоримо про патент, не можна гарантувати, що такий смартфон по-справжньому вийде на ринок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОphonearena.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.