Google зняла з виробництва відразу дві моделі смартфона Pixel

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через тиждень після анонса флагманських Pixel 6 Google прийняла рішення про припинення подальших продажів моделей Pixel 5 і Pixel 4a. За запевненням виробника, пристрої будуть доступні у роздрібних продавців, але вже в найближчі тижні будуть виведені з асортименту офіційного магазину.

Рішення бренду, на думку аналітиків, виглядає поспішним. Хоча компанія вже анонсувала флагманську серію Pixel 6, яка буде включати дві моделі, новинки поки не надійшли в продаж, а дата їх презентації ще не підтверджена. Сама компанія не робила ніяких заяв про причини настільки швидкого «скасування» пристроїв минулого покоління.

Однією з ключових особливостей Pixel 6 стане перехід на фірмовий процесор Google Tensor. Він буде відповідати за обчислення, пов’язані з використанням ШІ при зйомці, обробці голосових команд, транскрибировании та інших завданнях, виконуваних локально на пристрої. Базовий Pixel 6 отримає 6,4-дюймовий дисплей з частотою оновлення 90 Гц, а його Pro-версія -120-герцеву панель діагоналлю 6,7 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційну дату презентації Pixel 6 Google поки не розкрила. Старт продажів Pixel 5a запланований на 26 серпня. 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.