Samsung відмовиться від випуску нових версій Galaxy Note

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цьому році компанія скасувала випуск наступника Galaxy Note 20, наділивши частиною його функцій складні моделі Z-серії. За даними інсайдерів, від продовження лінійки виробник смартфонів може утриматися і у 2022-му, а її подальша розробка, можливо, буде повністю припинена.

Мережевий інформатор під ніком Front Tron заявив, що відмова Samsung від випуску нової моделі Galaxy Note в 2021 році – не виняток з правил. За його словами, компанія спланувала відмову від класичної серії заздалегідь, в зв’язку з чим чекати виходу нової моделі моноблока не варто і в наступному році.

Імовірно вендор зосередиться на виробництві гнучких смартфонів, зробивши акцент на моделях Z Fold і Z Flip. З огляду на те, що ключовою фішкою гаджетів Note була підтримка стилуса S Pen, з яким тепер сумісні і складні апарати (а також Galaxy S21 Ultra), подальший розвиток серії, на думку аналітиків, стало для компанії нелогічним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сама Samsung поки не робила однозначних заяв про скасування всієї серії Galaxy Note, тому надана інсайдерами інформацію поки залишається на рівні припущень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.