Samsung назвала ціну заміни екрану Galaxy Z Fold3 і Z Flip3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незадовго до старту продажів гнучких новинок Samsung компанія розповіла про одне з важливих питань, пов’язаних з їх експлуатацією. Вона підтвердила вартість заміни дисплеїв обох моделей при негарантійній поломці. Спойлер: високотехнологічні пристрої краще не упускати з рук.

В інтерв’ю журналістам The Verge представник Samsung підтвердив, що заміна внутрішнього 7,6-дюймового екрану Galaxy Fold3 поза умов заводської гарантії обійдеться покупцям в $ 479. Вартість же нового дисплейного модуля Galaxy Z Flip3 діагоналлю 6,7 дюйма складе $ 369. Це дешевше, ніж аналогічний ремонт моделей Z Fold2 і Z Flip 5G ($ 550 і $ 499), але компанія все ж рекомендує використовувати фірмові чохли для захисту складних апаратів.

В якості опції власники гнучких новинок можуть скористатися програмою Samsung Care +, в рамках якої вартість негарантійної заміни екрану знизиться до $ 249. Її ціна в залежності від регіону становить близько $ 12,99 в місяць, а при оформленні замовлення на одну з новинок річний сертифікат надається в подарунок. Тим же користувачам, які вирішать відремонтувати пристрій самостійно, доведеться зіткнутися з низкою складнощів .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.