Унікальні особливості смартфона Xiaomi Mi Mix 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi Mix 4 являє собою ультрасучасний смартфон з вишуканим дизайном, просунутим апаратним забезпеченням, з основним об’єктивом на 108 мегапікселів і фронтальною камерою, прихованої під дисплеєм.

Оптика телефону фокусується на пікселях різної форми (в даному випадку на ромбі), щоб зменшити заломлення світла і щільність на кадрах. Дозвіл Селфі – сенсора становить 20 МП (1.6 мкм). Також в мобільнику вбудований сканер, який визначає користувача за відбитками пальців.

Інші елементи девайса

1. Екран найвищого рівня розміром 6.67 дюймів (FHD Plus, Dolby Vision, HDR 10 Plus і 120 Гц).
2. чіпсет Snapdragon 888 Plus з модулем 5G.
3. Пам’ять оперативна 12 або 8 гігабайтів.
4. Місце для зберігання особистих даних 512 або 256, а ще 128 ГБ.
5. Фірмовий інтерфейс Miui 12.5 на базі Андроїд 11.
6. Потрійна задня оптика – 108 МП + 13 МП (надширококутна лінза) + 8 МП (теледатчік).
7. Батарея ємністю 4500 міліампер – з підзарядкою на 120 Вт (підтримка бездротової зарядки 50 Вт).
8. Динамік (подвійний) з аудіосистемою фірми Harman / Kardon.
9. Стійкість вироби до води і пилу IP 68.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Унікальні особливості моделі

1. Повноекранна технологія CUP.

Xiaomi Мі Мих 4 пропонує споживачам сучасний дисплей з датчиками наближення і зовнішньої освітленості, а також прилад «Селфі». Дизайн CUP або Camera Under Panel – це технологія камери під екраном. Вона розроблялася більше п’яти років, отримала шістдесят патентів. Сюди вклали сімдесят сім мільйонів доларів США.

Вирізи для лінзи UD і основні сенсори неозброєним оком практично не видно. Їх можна помітити, коли через дисплей проходить інтенсивне світло. Тут щільність становить 400 пікселів на дюйм. Інженери з Піднебесної домоглися цього, використовуючи нову прозору вигнуту проводку з оксиду індію та олова (ITO) разом з алгоритмами візуалізації.

2. Управління на UWB.

Важливою відмінністю телефону є створення унікальної і фірмової технології UWB. На практиці це дозволяє людям підключатися до будь-яким сумісним продуктам для розумного будинку, просто вказуючи на них. За допомогою функції «Point to Connect» можна управляти пристроями AIoT Xiaomi відразу після їх підключення до нового мобільнику. Надширокосмугові зв’язок являє собою низькоенергетичний високочастотний сигнал ближньої дії, що виконує ту ж роль, що і Bluetooth.

3. Штучний інтелект і конфіденційність.

Модель Mi Mix 4 має системний AI – перекладач. Механізм дозволяє споживачам смартфона переводити аудіо і звичайний текст, в тому числі на фотографіях. Пристрій працює в режимі реального часу, має підтримку різних мов.

Розробник також приділив особливу увагу безпеці. Функціонал запобігає несанкціоноване відключення обладнання і захищає дані користувача. Для нової або заблокованої SIM – карти потрібно знову ввести пароль.

4. Поліпшення сигналу.

Виробник флагмана з Піднебесної удосконалив роботу мережі і прийом сигналу за рахунок корпусу, який зроблений зі спеціального металу. Він використовується в якості антенного підсилювача. Адаптивне управління в девайсе додатково оптимізує зв’язок і при необхідності прискорює з’єднання.

Мобільник має дев’ятнадцятьма антенами і підтримує сорок два діапазону установки сигналу. Тут крім автоматичної ідентифікації присутня ручна система введення розташування.

5. Миттєва бездротова зарядка

Флагман Мі Мих 4 підтримує безпрецедентну дротову швидку зарядку потужністю 120 Вт. Також є можливість відновити батарею за рахунок бездротової мережі до 50 Вт. Пристрій володіє інтелектуальним алгоритмом модуляції, який регулює температуру в період процесу проходження електроенергії, а також швидкість для різних сценаріїв.

Скільки коштує замінити екран?

Це досить неприємне питання. Однак краще відразу знати ціну ремонту окремих елементів телефону. На офіційному сайті компанії є прайс – лист. У ньому зазначена вартість заміни передньої панелі. Вона становить (в перекладі) близько 238 доларів.

Розцінки на ремонт керамічної задньої кришки починаються від $ 100. Це майже в п’ять разів вище, ніж у моделі Xiaomi Мі 11. Тому варто дуже акуратно працювати з мобільником Xiaomi Mi Mix 4 і відразу придбати міцний захисний чохол.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.