Розкрито вартість ремонту керамічного Xiaomi Mi MIX 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На офіційному сайті Xiaomi з’явився прайс-лист з цінами на ремонт нового смартфона Mi MIX 4. Пристрій було представлено 10 серпня 2021 року.

Як зазвичай буває у випадку з флагманськими пристроями, вартість різного роду ремонту Mi MIX 4 в деяких випадках становить досить істотну частину від ціни девайса. Мабуть, однією з найдорожчих запчастин є модуль дисплея з подекранной фронтальною камерою – в разі його пошкодження доведеться заплатити 1550 юанів, або близько $ 240.

Серед інших цінників Xiaomi позначила вартість акумулятора (близько $ 24), модулів передньою і задньою камер (приблизно $ 13) і телеоб’єктива (приблизно $ 23). Окремо оплачується робота по заміні – близько $ 6 за кожен елемент.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто згадати і про керамічному корпусі, який є відмінною фішкою Mi MIX 4. За його заміну доведеться віддати 680 юанів, або приблизно $ 105.

До слова, саме керамічний корпус, за словами представника Xiaomi, став причиною затримок у постачанні Mi MIX 4 практично відразу після релізу. Користувачі розібрали смартфони в лічені хвилини, і почали скаржитися, що придбати пристрій більше не виходить.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.