Блогер розібрав Galaxy Z Fold 3 і оцінив його ремонтопридатність (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вивчити «внутрішній світ» складного флагмана Samsung взявся автор YouTube-каналу PBKreviews. Щоб перевірити складність ремонту гаджета з підекранною камерою і захистом від води, блогер провів його повне розбирання – і це виявилося далеко не простим завданням.

Коментуючи ролик, його творець відзначив, що складаний форм-фактор значно ускладнює обслуговування пристрою через велику кількість кабелів і шлейфів, простягнутих між «половинками» корпусу. При цьому в конструкції Samsung Galaxy Z Fold3 практично не використовується клей, а підключення або з’єднання елементів виконується за допомогою легко від’єднується шлейфів або гвинтів.

З усіх комплектуючих на клейову основу кріпляться тільки акумулятори, розміщені в обох частинах гаджета. Однак Samsung не передбачила язичків для їх вилучення, тому автору відео довелося використовувати ізопропіловий спирт, щоб відокремити АКБ від корпусу. Незважаючи на заявлену захист від води, всередині корпусу устрйоства розташовані індикатори попадання рідини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча автор ролика зміг успішно зібрати смартфон без пошкодження компонентів, він оцінив ремонтопридатність новинки всього в 2 бали з 10 можливих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.