Ключові характеристики Xiaomi Mi 11T опубліковані до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незадовго до прем’єри новинки її специфікації були опубліковані в інсайдерському Twitter-блозі. Відповідно до джерела, глобальна версія апарату буде відрізнятися від китайської, яка дебютує під брендом Redmi і отримає більш просунутий сенсор основної камери.

За наявною інформацією , Xiaomi Mi11T з кодовим ім’ям Amber буде оснащений дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц і співвідношенням сторін 20: 9. До складу тильного модуля камери новинки увійдуть головний сенсор OmniVision з роздільною здатністю 64 Мп, додатковий Sony IMX555 з ширококутною оптикою і ще один з телеоб’єктивом (3-кратний оптичний зум). За продуктивність смартфона буде відповідати неназваний процесор MediaTek.

Крім того, витік розкриває дані про версії новинки для китайського ринку під назвою Redmi K40 Ultra. Основні характеристики цієї моделі будуть ідентичні «глобалці», за винятком головного сенсора тильній камери, яким стане 108-мегапіксельний Samsung HM2. Очікується, що реліз Xiaomi Mi 11T відбудеться в жовтні 2021-го – через рік після виходу попередника. Ціна новинки поки невідома.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.