Названо ключові характеристики всіх версій vivo X70

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за базою даних Geekbench майбутній флагман vivo відзначився в новому інсайдерському звіті. За відомостями мережевих інформаторів, при створенні серії смартфонів vivo X70 бренд буде орієнтуватися на можливості зйомки, а не рекорди продуктивності заліза в бенчмарках.

За даними джерел мережі, vivo X70 і X70 Pro для китайського ринку виробник оснастить процесором Samsung Exynos 1080. При цьому глобальні модифікації пристроїв будуть побудовані на базі чіпа MediaTek Dimensity 1200. флагманський мобільну платформу Snapdragon 888+ отримає лише топова версія гаджета – vivo X70 Pro +.

Моделям X70 і X70 Pro інсайдери приписують підтримку 44-ватної швидкої зарядки, в той час як старша версія буде сумісна з зарядним пристроєм потужністю 66 Вт. Очікується, що всі новинки отримають 120-ГЦ дисплеї з врізаними в них селф-датчиками. Крім того, апгрейд торкнеться модулі основних камер: на зміну Sony IMX598 прийдуть сенсори Sony IMX766, які вже використовуються в OPPO Reno5 Pro + і Honor Magic 3.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті, нова лінійка буде укомплектована власним процесором обробки зображень з кодовим ім’ям Yueying. По всій видимості, він буде встановлений у вигляді окремого від платформи чіпа, пропонуючи фірмовий ШІ-алгоритм для поліпшення якості знімків. Дата анонса і ціни прийдешніх новинок поки невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.