ASUS ROG Phone 5s отримає 24 ГБ оперативної пам’яті і новий процесор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через кілька місяців після релізу ASUS ROG Phone 5 в мережі з’явилися перші подробиці про наступника ігрового Android-флагмана. За даними мережевих інформаторів, «заряджена» версія гаджета отримає топовий мобільний процесор і рекордний за мірками серії обсяг оперативної пам’яті.

В’єтнамський інсайдер Chun заявив, що ASUS ROG Phone 5s буде побудований на базі чіпа Qualcomm Snapdragon 888+ і отримає ще кілька нововведень. Зокрема, на додаток до передустановках частоти оновлення екрану 60, 120 і 144 Гц виробник додасть 90-ГЦ режим. Спеціальний алгоритм буде автоматично підбирати найбільш підходящу частоту оновлення екрану в залежності від сценарію роботи пристрою.

Крім того, флагман матиме до 24 ГБ оперативної пам’яті – 18 ГБ апаратної і 6 ГБ віртуальної в форматі файлу підкачки. Цей обсяг буде резервуватися на вбудованому накопичувачі ємністю 256 або 512 ГБ в залежності від модифікації смартфона. Передбачається, що гаджет буде представлений вже в цьому місяці. Вартість та інші специфікації майбутньої новинки поки невідомі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.