Дизайн і «внутрішній світ» Google Pixel 5a 5G показали на реальних знімках

Напередодні презентації нового «пікселя» сервісні центри вже почали отримувати компоненти, призначені для його ремонту. В інтернеті тут же тут же з’явилися фотографії із зображенням різних елементів смартфона, що дозволяють скласти уявлення про його дизайні, не чекаючи прем’єри. Крім того, завдяки інсайдерам стала відома одна з ключових характеристик пристрою.

Задня кришка Pixel 5a 5G демонструє блок камер з трьома отворами: два з них призначені для розміщення об’єктивів, а один – для установки світлодіодного спалаху. Нижче по центру корпусу розміститься сканер відбитків пальців. Інший знімок демонструє кришку зсередини – поки без материнської плати.

В об’єктив також потрапили бічна грань пристрою і акумулятор з імовірною ємністю 4680 мАг, що може стати рекордом серії з дня виходу першого смартфона Pixel. На жаль, ніякі технічні характеристики майбутньої новинки автори фотосесії не повідомляють.

Очікується, що презентація Google Pixel 5a 5G відбудеться 17 серпня. У продаж апарат може надійти вже 26 серпня за ціною близько $ 450.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.