Деталі про Samsung Galaxy S22: головні нововведення і дата анонса

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові флагмани Samsung S-серії будуть представлені тільки в наступному році. Але їх технічні характеристики фігурують в неофіційних публікаціях вже зараз – один з таких звітів за авторством інсайдера під ніком EqualLeaks, містить відомості про дисплей, камері і акумуляторі ще не анонсованих апаратів.

За даними джерела, базовий Galaxy S22 буде оснащений 6,06-дюймовим LTPS-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD + і частотою оновлення 120 Гц. Модель Galaxy S22 + обзаведеться такою ж матрицею діагоналлю 6,55 дюйма, а топового Galaxy S22 Ultra дістанеться LTPO-панель з підтримкою динамічної частоти оновлення та дозволом QHD +.

Передбачається, що у Galaxy S22 і S22 + компоновка датчиків основної камери буде ідентичною. Пристрої оснастять основним сенсором на 50 Мп (1 / 1,55 дюйма), а також двома додатковими 12-мегапіксельними датчиками з телеоб’єктивом (3-кратний оптичний зум) і ширококутними лінзами відповідно. Старшому Galaxy S22 Ultra приписують 108-Мп датчик, а також додатковий 12-мегапіксельний перископний модуль з функцією 10-кратного наближення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті, в звіті міститься інформація про очікувану ємності акумуляторів пристроїв. За даними інсайдера, Galaxy S22 буде обладнаний АКБ на 3800 маг, Galaxy S22 + дістанеться акумулятор на 4600 мАг, а флагман з приставкою Ultra оснастять більш просунутою батареєю ємністю 5000 мАг. За попередньою інформацією, прем’єра новинок відбудеться в січні-лютому 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.