В мережі показали смартфон, який отримає 10 ГБ ОЗП

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У витоках з’явилась нова інформація про смартфон Vivo Xplay 7.  За неофіційною інформацією про смартфон, який, як очікується, незабаром представить компанія Vivo отримає наймовірні характеристики.

 Оприлюднені рендери розповідають, що новинка отримає безрамковий екран, виконаний за технологією OLED (органічні світлодіоди), котрий займе 92,9% площі фронтальної поверхні. Роздільна здатність верхньої панелі – 3840 × 2160 пікселів (формат 4К).

Всередині новинки очікується процесор Snapdragon 845. Він містить вісім обчислювальних ядер Kryo 385 з тактовою частотою до 2,8 ГГц і високопродуктивний графічний контролер Adreno 630. Вбудований стільниковий модем Snapdragon X20 LTE, який теоретично дозволяє завантажувати дані через мобільну мережу зі швидкістю до 1,2 Гбіт / с.

Стверджується, що Vivo Xplay 7 може стати першим смартфоном з 10 Гбайт оперативної пам’яті. Місткість флеш-модуля, якщо вірити наявній інформації, складе не менше 256 або 512 Гбайт.

У тильній частині корпусу розташується подвійна камера з сенсорами Sony і 4-кратним оптичним зумом. Також повідомляється про дактилоскопічний сканер, інтегрований в область дисплея.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інформацію взято з fonearena.com, weibo.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.