Недорогий Redmi 10 з камерою в дусі Xiaomi Mi 10 Ultra готовий до виходу

Redmi 10 буде працювати під управлінням операційної системи Android 11 з встановленою поверх оболонкою MIUI 12.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Redmi 10 був помічений в базі даних Національної комісії з мовлення та телекомунікацій Таїланду (NBTC), яка підтверджує назву пристрою і модельний номер 21061119AG. Джерело підтверджує, що новинка скоро надійде в продаж.

Що стосується характеристик і зображень пристрою, то вони були розкриті ще минулого тижня. Новинка вже з’явилася на сайтах електронної комерції, які досить детально описали її начинку.

Redmi 10 буде оснащений 6,5-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю FHD+ з частотою оновлення 90 Гц. Екран покритий захисним склом Gorilla Glass 3. Пристрій побудований на базі однокристальної системи MediaTek Helio G88, смартфон отримає 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Різні джерела стверджують, що за формою камери смартфон нагадує Mi 10 Ultra, правда в останнього камера була більш вузькою, а модулі розташовувалися вертикально в ряд. В основній камері встановлено головний датчик зображення роздільною здатністю 50 Мп, а також додаткові модулі роздільною здатністю 8, 2 і 2 Мп (ширококутна, макрокамера і датчик глибини сцени). Фронтальна камера має роздільну здатність 8 Мп.

Redmi 10 буде працювати під управлінням операційної системи Android 11 з встановленою поверх оболонкою MIUI 12. Акумулятор ємністю 5000 мАг буде підтримувати 18-ватну зарядку.

Ціна пристрою повинна скласти близько 135 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.