Названо плюси і мінуси смартфона Samsung Galaxy S21 Ultra через півроку використання

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерт опублікував огляд однієї з останніх моделей Samsung. На жаль, лінійка S21 Ultra продається гірше попередніх S20 і S10. Але у цього телефону є і переваги перед більш ранніми моделями.

За продуктивністю – а процесор встановлений новий – в цілому все непогано. Блогер зазначає , що телефон нагрівається, але оновлення ПЗ змогли трохи виправити ситуацію. Але, зізнається Максим, бувають системи, які працюють краще, ніж та, що на S21 Ultra.

Те ж саме з іграми. Необхідно пам’ятати, що телефон в будь-якому випадку буде сильно нагріватися і в деяких іграх можна буде виконувати різні дії на максимальних налаштуваннях. Тому для ігор варто купити інший смартфон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З приводу камери блогер сказав, що якість при зйомці на 4К дуже непогане, звук при цьому навіть кращий, ніж на інших телефонах. А з мінусів – при поганому освітленні виходять не дуже хороші фото і відео. Сподобалося Максиму і то, як знімає за використання зуму камера.

У комплект тут, до речі, вже не входять ні зарядка, ні навушники. А з точки зору дизайну смартфон виглядає досить виграшно, за словами ведучого. Але за розміром і вагою він підійде не всім: дуже товстий і важкий.

Заряджається пристрій швидко: повністю – за 60 хвилин. За автономності особливих змін блогер не помітив. В цілому Максим радить купувати саме S21 Ultra, а не S21 або S21 +. Тим більше що на нього зараз ціна вже знизилася.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.