Топ-5 смартфонів з великою ємністю батареї

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вимоги до мобільних телефонів ростуть все сильніше: якщо раніше людина був радий можливості приватної розмовляти на відстані, то зараз це лише дещиця серед всіх можливостей сучасних гаджетів. І ємність батареї – один з найважливіших критеріїв. Від його залежить тривалість роботи смартфона без підзарядки. Тому варто звернути увагу на п’ять моделей, видатних за цим параметром.

Samsung Galaxy M51

Самсунг – бренд, перевірений часом. Він славиться надійністю своїх творінь. За зовнішніми характеристиками Samsung Galaxy M51 дуже схожий з А51, але сканер відбитка пальця у нього знаходиться в кнопці живленні з правого боку. Маленький виріз в екрані практично не привертає уваги. Рамки тонкі, навіть товщина моделі звичайнісінька, і це не дивлячись на великий акумулятор з ємністю 7000 мАг.

У даній моделі хороша камера на 64 мегапікселів. У неї відсутній оптичний стабілізатор, але фотографії все ж виходять якісними. Фронтальна зйомка дуже середньої якості: при слабкому освітленні кадри навряд чи порадують, а ось на вулиці таких проблем вже не буде. На гаджет відсутній захист від води і ударів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звичайно, ємність батареї 7000 мАг не так вже й велика, але зате з даними смартфоном можна відчувати себе комфортно в звичайних умовах, якщо не звертати уваги на вагу телефону – 213 грамів.

Doogee S88 Pro

Акумулятор Doogee S88 Pro відливається своєї ємністю 10000 мАг. Це дуже великий показник. Без підзарядки смартфон тримається набагато довше, ніж інші моделі. Можна дивитися фільми, грати в ігри або «залипати» в додатках, – батарея дозволить зробити це все вдосталь.

Несподіванкою для багатьох може стати відсутність стандартного роз’єму по навушники. Ймовірно, даний прийом є мірою для більшої захищеності смартфона. Роз’єму немає, але навушниками все одно можна користуватися: в наборі до телефону йде спеціальний перехідник.

Примітний дизайн бампера. Корпус займає дуже велику площу, зачіпаючи навіть частина екрану. Знову ж таки, все заради безпеки, а конкретніше – захисту екрану від подряпин.

Модель оснащена захистом від вологи і ударів. Але для кого-то може стати незручною через великого розміру. Doogee S88 Pro можна повноправно назвати «цеглою»: вага смартфона становить близько трьохсот грамів, а ширина майже 19 см. Якщо користувачеві потрібні довговічність і стабільність, то він стане прекрасним вибором.

BQ 6035L STRIKE POWER MAX

А ось і один з бюджетних смартфонів, який здатний порадувати довгою роботою. Модель від BQ припаде до душі користувачам, які шукають великий акумулятор за невеликі гроші. В середньому ціна даного телефону 7500 рублів при ємності 6000 мАг.

Творці не просто поставили велику батарею, залишивши інші функції простенькими, немає, у гаджета є металевий корпус – рідкість на сьогоднішній день, екран діаметром 6 дюймів і хорошою відтворювальних, досить продуктивна платформа, NFC. А ось камери самі посередні – тильні 13 і 2, а Фронталки – 8 Мп.

Хороший вибір, якщо хочеться довго користуватися гаджетом без підзарядки, але не принципові якість зйомки і обсяг оперативної пам’яті.

Xiaomi Mi 10T Pro

Xiaomi не такий надійний бренд як Самсунг, але смартфони даної марки все ж не перестають займати місця в топах. Лінійка мобільних телефонів Mi позиціонує себе як лінійка флагманів з винятковими характеристиками. Щож, ємність акумулятора і правда немаленька – 5000 мАг.

Тести показують, що при годині гри на даному смартфоні витрачається всього близько десяти відсотків, а дивитися відео на ньому можна більше доби безперервно. Показники дійсно надихаючі.

Ще одна перевага – камера. Дозвіл тильній камери – 108 Мп. При денному освітленні на Mi 10T Pro можна отримати хороші фотографії з промальовуванням деталей, прекрасної чіткістю, видатним діапазоном і природним кольором. Наближення можливо до 30 разів. Можна фотографувати здалеку, але при збільшенні більш ніж в п’ятнадцять разів буде складно утримати в кадрі об’єкт зйомки. Доведеться використовувати штатив.
А ось при недоліку світла доведеться зіткнутися з деякими труднощами. У тіні все одно залишаться шуми, які тим часом будуть ледь помітні. Якість Селфі не повинно залишити байдужим навіть самого прискіпливого користувача. Дозвіл фронтальної камери становить 20 Мп.

Redmi Note 10 Pro

Даний апарат поєднує в собі все те, що люблять звичайні користувачі: якісний екран, пристойна продуктивність, хороша камера, середня вартість і, звичайно ж, велика ємність батареї – 5000 мАг. Як вказується у множинних оглядах, заряджається акумулятор дуже бадьоро для такої ємності: на повну зарядку йде не більше одного з половиною години.

Смартфон може витримати конкуренцію навіть більш дорогих флагманських гаджетів.
На цьому топ з п’яти смартфонів з великою батареєю закінчується. Є ще безліч хороших моделей, тому при виборі моделі слід приступати відповідально.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.