Названі пристрої Xiaomi, які першими отримають MIUI 12.5 Enhanced

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія представила прошивку MIUI 12.5 Enhanced, яка отримала велику кількість нововведень. Крім дати релізу збірки, Xiaomi опублікувала і перелік пристроїв, власники яких можуть розраховувати на програмний апгрейд вже найближчим часом.

За запевненням вендора, в MIUI 12.5 Enhanced було вироблено 160 поліпшень системного рівня порівняно з базовою версією оболонки. Крім того, розробники усунули близько 200 проблем, які виникали при роботі додатків. Завдяки цьому нова прошивка на 15% менше навантажує процесор, споживаючи на 15% менше енергії в порівнянні з MIUI 12.

У компанії стверджують, що за даними лабораторних досліджень, навіть через три роки роботи під управлінням нової MIUI флагманський Xiaomi Mi 11 Pro втратить лише 5% продуктивності в сценаріях читання і запису файлів. Такого результату вдалося досягти за рахунок використання просунутого алгоритму структурування файлів і оптимізації системи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Реліз MIUI 12.5 Enhanced відбудеться 13 серпня. У список пристроїв, для яких новітня прошивка буде доступна в день випуску, увійшли смартфони Xiaomi Mi Mix 4, Mi11, Mi11 Pro, Mi10, Mi10 Pro, Mi10S, Mi10 Extreme Commemorative Edition (ECE), Mi11 Ultra, а також Redmi K40, K40 Pro, K30S ECE і K30 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.