Xiaomi Mi Mix 4 розпакували і показали в роботі (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відразу після презентації флагманського смартфона Xiaomi Mi Mix 4 в мережі з’явилося коротке відео з розпакуванням і демонстрацією пристрою. Автори ролика показали не тільки дизайн апарату, а й його «невидиму» селфі-камеру, а також комплектні аксесуари.

Новинка упакована в чорну коробку значних габаритів. Крім самого пристрою, в ній знаходяться блок живлення потужністю 120 Вт і USB-кабель для зарядки. В ході презентації виробник зазначив, що завдяки підтримці фірмової технології швидкої зарядки повністю «розгойдати» акумулятор ємністю 4500 мАг можна всього за 15 хвилин.

На задній кришці гаджета розміщений масивний модуль основної камери з чотирма датчиками, включаючи 108-мегапіксельний головний сенсор. 20-мегапіксельна Фронталки інтегрована під дисплей вгорі по центру. Вона практично непомітна при звичайному використанні смартфона, але розгледіти місце її розташування під певним кутом все ж можливо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi Mix 4 отримав процесор Snapdragon 888+ і в топової модифікації представлений з конфігурацією пам’яті 12/512 ГБ. У продаж смартфон надійде 16 серпня по ціні від $ 770.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.