Технічні характеристики та дизайн Redmi 10 розкрито інтернет-магазином

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще до анонсу смартфон відзначився на сайті одного з сінгапурських ритейлерів. Крім прес-рендерів новинки, магазин опублікував і її докладні специфікації. Крім того, стали відомі й варіанти забарвлення корпусу гаджета, а також його приблизна роздрібна ціна.

Згідно з публікацією інтернет-магазину, яка пізніше була видалена, новинка отримає 6,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю Full HD + і частотою оновлення 90 Гц. По центру екрану вгорі розміститься врізана в матрицю 8-мегапіксельна Фронталки. Блоку основної камери джерело приписує датчики на 50, 8, 2 і 2 мегапікселя. Габарити корпусу смартфона, виготовленого з полікарбонату, складуть 162 х 75,3 х 8,95 міліметра.

«Серцем» Redmi 10, за даними джерела, стане нова мобільна платформа MediaTek Helio G88. Об’єм оперативної пам’яті пристрою складе 6 ГБ, вбудованого накопичувача – 128 ГБ з можливістю розширення картою microSD. Крім того, ритейлер повідомляє про оснащення гаджета акумулятором ємністю 5000 мАч з підтримкою 18-ватної швидкої зарядки. Заявлена ​​ціна новинки складає $ 183 в перерахунку з місцевої валюти, але не виключено, що вона вказана без урахування податків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що в продаж пристрій надійде в білому, сірому і синьому корпусах. Раніше в документах регулятора FCC фігурували більш доступні модифікації Redmi 10 – 4/64 ГБ і 4/128 ГБ. Точну дату презентації смартфона виробник поки не оголошував.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.