Всі специфікації Xiaomi Mi Mix 4 названі за день до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не чекаючи презентації новинки Xiaomi, один з китайських інсайдерів опублікував докладний список її технічних характеристик. Крім того, джерело розмістило в мережі фотографію одного з фірмових аксесуарів, призначених для флагманського пристрою.

Згідно зі звітом інсайдера, смартфон отримає 6,67-дюймовий дисплей з частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю 2340х1080 пікселів (386 ppi). Новинка буде побудована на базі процесора Qualcomm Snapdragon 888 і отримає до 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 в різних конфігураціях.

Джерело також приписує смартфону акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю до 120 Вт по дроту до 80 Вт по повітрю. На тильній стороні пристрою розміститься блок основної камери з роздільною здатністю головного сенсора 108 Мп і функцією 100-кратним збільшенням. Ще однією особливістю гаджета імовірно стане захист від пилу і води за стандартом IP68.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, інсайдер опублікував фотографію захисного чохла, зовнішній вигляд якого частково підтверджує дизайн самого пристрою. За наявною інформацією, новий флагман Xiaomi буде оснащений модулями UWB, Wi-Fi 6 і NFC, а також подекранной селф-камерою. Презентація смартфона відбудеться завтра, 10 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.