Представлено найменший сучасний смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський OEM-виробник Mony представив на майданчику Indiegoo найменший в світі смартфон з підтримкою 4G, який отримав назву Mony Mint. Виробник стверджує, що цей смартфон може все.

За заявою компанії, Mony Mint покликаний замінити дорогий основний телефон в ситуаціях, коли користуватися ним незручно. Наприклад, носіння громіздкого телефону під час тренування на вулиці може доставити масу незручностей.

Mony Mint оснащений крихітним 3-дюймовим сенсорним дисплеєм. Це менше, ніж у Palm Phone з 3,3-дюймовим дисплеєм і підтримкою LTE. Телефон має елегантний дизайн, а за габаритами в плані його можна порівняти з кредитною карткою. Крім порту USB-C, в телефоні є тільки кнопки включення і регулювання гучності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Mony Mint оснащений 3 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ вбудованої пам’яті. Ви можете використовувати слот для SD-карти. Смартфон з двома SIM-картами поставляється з безліччю встановлених популярних додатків. Він працює під управлінням операційної системи Android 9.

Телефон працює від акумулятора місткістю 1250 мА • год, який може забезпечує до трьох днів автономної роботи без підзарядки.

Mony Mint буде коштувати 150 доларів, коли він надійде в продаж в листопаді, але на стадії колективного фінансування пристрій пропонується за 100 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.