iPhone 13 Pro без зарядного роз’єму показали наживо

Час читання: < 1 хв.

Apple попередила, що iPhone 13 буде дефіцитним продуктом.

Мережі опублікували якісні зображення смартфонів iPhone 13 Pro в двох нових кольорах – фіолетовому і сірому.

Реклама

На даний момент невідомо, чи справжні це смартфони або їх точні макети, які досить давно з’явилися у блогерів, тому що по них виробники аксесуарів вже створюють чохли.

Головним сюрпризом iPhone 13 Pro, судячи з цих фотографій, буде не зменшений виріз екрана, в якому розташовується камера і інші датчики, необхідні для роботи системи Face ID, а відсутність зарядного роз’єму.

Зараз читають  Android: корисні функції, які будуть у нагоді кожному користувачеві

На двох фотографіях добре видно, що на нижній частині смартфонів в місці, де раніше був роз’єм Ligthning тепер знаходяться два невеликих магнітних контакти. Давно ходили чутки про можливу відмову Apple від портів на користь магнітної зарядки MagSafe, хоча очікувалося, що це відбудеться в наступному році.

Презентація лінійки iPhone 13 Pro відбудеться у вересні цього року. Apple попередила, що iPhone 13 буде дефіцитним продуктом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.