Специфікації флагманського vivo X70 засвітилися в бенчмарку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія vivo ще не анонсувала випуск флагманського смартфона X70, однак новинка вже пройшла тестування в Geekbench. Судячи з опублікованого протоколу випробувань, гаджет буде відрізнятися від свого попередника однієї з ключових характеристик – маркою встановленого процесора.

Тестування, за даними джерел мережі, пройшла базова версія пристрою. Згідно з публікацією на сайті бенчмарка, гаджет побудований на базі мобільної платформи MediaTek Dimensity 1200. Її архітектура включає «велике» ядро ​​ARM Cortex-A78 з тактовою частотою 3 ГГц, три продуктивних тієї ж серії (2,6 ГГц) і чотири енергоефективних Cortex -A55 (2,0 ГГц), а також графічний чіп Mali-G77 MC9.

За результатами випробувань апарат, оснащений 12 ГБ оперативної пам’яті, набрав 859 балів в однопоточному дисципліни, і 2946 балів при використанні всіх ядер CPU. Працював смартфон під управлінням операційної системи Android 11. Анонс серії vivo X70 очікується у вересні 2021 року. Однією з імовірних особливостей нової лінійки інсайдери називають фірмовий процесор обробки зображень і оптику Zeiss для основної камери. Точна дата анонса і інші специфікації новинок виробником не розкриваються.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.