Xiaomi Mi Mix 4: новий тизер і інші подробиці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після анонса флагманського Mi Mix 4, генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь поділився подробицями, пов’язаними з розробкою пристрою. Крім того, топ-менеджер розповів про те, чого варто чекати від новинки потенційним покупцям, а компанія опублікувала незвичайний тизер, присвячений еволюції фірмової серії.

У компанії відзначили, що з дня виходу попередньої моделі лінійки до презентації Mi Mix 4 пройде рівно 1 021 день. Протягом цього часу Xiaomi, за словами глави бренду, «жодного разу не здавалася і не припиняла розробку, долала невдачі і прагнула випустити флагманський гаджет якомога швидше».

На тизері зображено кілька пристроїв, включаючи концептуальну модель Mi Mix Alpha. Ймовірно, таким чином компанія прагне підкреслити своє прагнення до розвитку повноекранного дизайну для нових пристроїв. Останній апарат в ряду оснащений загнутим з боків екраном без вирізів і отворів – не виключено, що це і є офіційне зображення моделі Mi Mix 4.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що новинка стане першим смартфоном компанії з процесором Qualcomm Snapdragon 888 Plus. Згідно з попередніми інсайдерськими публікацій, гаджет обзаведеться підтримкою технології швидкої провідний зарядки потужністю 120 Вт. Презентація Xiaomi Mi Mix 4 відбудеться 10 серпня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.