Названо країни, в яких будуть доступні Google Pixel 6 і 6 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В ході анонса нових флагманів компанія не розкрила подробиць про їх регіональну доступність. Трохи пізніше це зробили журналісти – виділивши шляхом перебору країни, що анонсували старт продажів гаджетів в Google Store. Як і при запуску попереднього покоління «пікселів», список вийшов не надто об’ємним.

Очікується, що на старті продажів Google Pixel 6 і 6 Pro будуть доступні в США, Канаді, Австралії, Великобританії, Німеччини, Франції, Японії та Тайвані. При цьому колірна палітра флагманських смартфонів також буде варіюватися в залежності від регіону. Так, за даними джерела, у Франції очікується поява тільки чорного і зеленого Pixel 6, а його Pro-версія і зовсім виявиться доступна лише в чорній забарвленні.

На запит журналістів про достовірність списку представники Google відповіли, що офіційні дані будуть опубліковані восени 2021 року. Новий смартфон американської компанії став першим гаджетом Google з процесором Tensor, орієнтованим на ефективне використання штучного інтелекту і технологій машинного навчання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.