Розкрито ціни на всі моделі Galaxy Z Fold 3 і Galaxy Z Flip 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за ціною на Samsung Galaxy Buds 2 в мережі з’явилися цінники прийдешніх складних смартфонів компанії. Причому була опублікована роздрібна вартість всіх модифікацій Galaxy Z Fold3 і Galaxy Z Flip 3.

Мережевий інформатор під ніком Snoopy в своєму Twitter-блозі повідомив ціни на нові складні смартфони Samsung для європейського ринку. Відповідно до джерела, Galaxy Z Fold3 надійде в продаж з 12 ГБ оперативної пам’яті і накопичувачем на 256 або 512 ГБ. У першому випадку новинка обійдеться покупцям в € 2009 в другому – € 2099.

Galaxy Z Flip 3 буде поставлятися з 8 ГБ оперативної пам’яті. Залежно від конфігурації смартфон можна буде придбати зі вбудованим накопичувачем на 128 ГБ за € 1029, а ціна моделі зі сховищем на 256 ГБ складе € 1109. Також інсайдер виклав зображення обох смартфонів, що демонструють дизайн і можливі варіанти забарвлень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так, Galaxy Z Fold3 показаний на рендер в білому градиентном відтінку, а Galaxy Z Flip 3 представлений в зеленому, бежевому і фіолетовому кольорах в комбінації з чорним.

Наскільки достовірна ця інформація, стане відомо на презентаційному заході Samsung 11 серпня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.