Розкрито подробиці камери нового флагманського смартфона Samsung Galaxy S22

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До анонса флагманської лінійки Galaxy S22 від Samsung залишилося ще кілька місяців. Але незважаючи на це, вже зараз в мережі з’являються дані про те, яка камера буде встановлена ​​в майбутні новинки бренду.

Так, джерела близькі до компанії повідомили, що смартфони серії Galaxy S22 отримають новий 50 Мп RGBW-модуль. Gizmochina пише , що його анонс, в свою чергу, відбудеться повинен відбутися вже в наступному місяці, разом з 200 Мп сенсором.

Що цікаво, трохи раніше в мережі вже з’являлися відомості, згідно з якими Galaxy S22 Ultra отримає невідомий 200 Мп модуль основної камери. Цілком ймовірно, що тоді йшлося якраз про нову модель від Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що смартфони лінійки Galaxy S показують на початку року. За останніми даними, чергове покоління представлять раніше звичайного, в січні 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.