Інсайдер: новий стилус Samsung стане ексклюзивом Galaxy Z Fold 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незадовго до Samsung Unpacked стали відомі подробиці про стилус для нового складного смартфона бренду. Інсайдер під ніком Chun розповів в своєму Twitter-блозі про технічні характеристики електронного пера і його головну відмінність від попередника.

За словами інформатора, аксесуар під назвою S Pen Pro буде розпізнавати 4096 ступенів тиску, а діаметр його наконечника складе 0,7 мм. Новинка обзаведеться гніздом USB Type-C для зарядки і магнітним кріпленням, яке дозволить зберігати його на задній частині чохлів гаджетів, за аналогією з електронним пером для Galaxy S21 Ultra.

Відповідно до джерела, розробляючи S Pen Pro, компанія заходи щодо захисту покриття екрану Samsung Galaxy Z Fold3 від подряпин стилусом. З цієї причини S Pen Pro буде працювати за технологією електромагнітного резонансу Wacom EMR, на відміну від попередніх поколінь фірмового аксесуара на базі Wacom AES. Таким чином, стілуси не будуть взаємозамінні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер також припустив, що новинка надійде в продаж за ціною $ 70. Більше подробиць про пристрій стане відомо на презентаційному заході Samsung, запланованому на 11 серпня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.