Realme анонсувала перший Android-смартфон з зарядкою як у iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський бренд Realme нарешті анонсував смартфон, про який останнім часом ходило безліч чуток – Realme Flash. Компанія опублікувала перший постер пристрою, підтвердивши через нього дату повноцінної презентації апарату.

Смартфон, який повинен стати першим Android-девайсом з магнітною зарядкою на манер iPhone 12, представлять вже завтра, 3 серпня 2021 року.

Як пише GizChina, головна фішка пристрої – магнітна зарядка MagDart – зможе похвалитися двома варіантами потужності (в залежності від моделі). Перша буде на 15 Вт, а друга – на 440% швидше, ніж Apple MagSafe.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що ж до самого Realme Flash, то пристрою приписують чіп Snapdragon 888, до 12 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.