Xiaomi змушена відкласти реліз MIUI 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інформатор Digital Chat Station повідомив про те, що прийдешній топовий смартфон Xiaomi Mi Mix 4 виходитиме з попередньо встановленою прошивкою MIUI 12.5. Це стосується і інших новинок, які вийдуть в серпні, включаючи планшет Xiaomi Mi Pad 5.

Раніше було відомо, що на серпневій прес-конференції Xiaomi будуть презентовані апаратні новинки, а також прошивку MIUI 13. Але реліз оболонки відклали.

Xiaomi Mi Mix 4 отримає зігнутим дисплей з діагоналлю 6,67 дюйма і дозволом 1080+. Смартфон буде працювати на базі однокристальної системи Snapdragon 888+ і обладнаний пам’яттю uMCP5. У 2020 році Micron Technology анонсувала мікросхему uMCP5, яка об’єднує флеш-пам’ять NAND, контролер UFS 3.1 і оперативну пам’ять зі зниженим енергоспоживанням LPDDR5 DRAM.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але в продаж модель надійде з прошивкою MIUI 12.5. Оболонку MIUI 13 теж можуть анонсувати на найближчому великому заході компанії, але реліз відбудеться пізніше, оскільки програмному забезпеченню потрібні доопрацювання. Про це повідомив Он Хуа, PR-менеджер компанії Xiaomi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.