Розкрито дизайн нового Samsung Galaxy Note

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилися нові рендери нового флагманського Samsung Galaxy Note, які були створені на базі інсайдерських витоків даних. Зараз, коли точно відомо, що в рамках Galaxy Unpacked цей смартфон не буде презентований, і Note 21 загалом не буде презентований цього року, можна зробити висновок, що ця модель дебютує під назвою Samsung Galaxy Note 22 вже наступного року.

Нагадаємо, що після того, як стало відомо, що компанія Samsung не планує цього року презентувати флагманський Samsung Galaxy Note, фанати створили петицію, у якій просять презентувати новий Galaxy Note у першій половині 2022 року. на даний момент петицію вже підписали 22 тисячі людей.

Очікується, що у майбутньому модельному ряду Galaxy Note вийдуть базова версія та Ultra-версія. У базової моделі буде дисплей з більш низькою роздільною здатністю, менш просунуту систему камер та менший об’єм пам’яті. У старшої моделі буде піддисплейна фронтальна камера, яка вперше повинна з’явитися у Samsung Galaxy Z Fold 3. Обидва смарфтони будуть поставлятися зі стилусами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що вже через 10 днів компанія Samsung проведе офіційний захід Galaxy Unpacked, в рамках якого будуть презентовані нові продукти. Очікується, що Samsung покаже Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Watch 4 та Galaxy Watch 4 Classic. Раніше вважалося, що Samsung Galaxy S21 FE також буде презентований в рамках цієї Galaxy Unpacked, але цей смартфон буде презентований на місяць або два пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.