Нова MIUI 12.5 “ламає” смартфони Xiaomi, масові скарги на оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не минає й тижня, щоб в мережі не з’явилося повідомлення про чергові одвірки компанії Xiaomi. Чергова порція інформації про проблеми з оновленням до MIUI 12.5 вже викликає не прикрість, а істеричний сміх. Хоча звичайно, власникам цих проблемних смартфонів, деякі з яких перетворилися на цеглу, не до сміху. На цей раз не пощастило власникам Redmi Note 8 Pro.

Бета-тестування їх прошивки MIUI 12.5 почалося ще в лютому, однак за півроку довести програмне забезпечення до розуму так і не вийшло. І хоча встановити дану прошивку можуть поки не всі, ті хто вже ознайомився з нею, повідомляють про вкрай повільної анімації і повільний запуск додатків – обіцяно було прямо протилежне.

На цьому “приємні бонуси” оновлення не закінчуються. У ряду користувачів спостерігається зниження швидкості зарядки і навіть проблеми з регулюванням гучності. Фантомне мимовільне зниження рівня звуку під час програвання музики – максимально дивний глюк. Деякі змогли вирішити більшість проблем, скинувши настройки смартфона до заводських.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.