Huawei P50 Pro визнаний кращим в світі камерофоном, причому відразу в двох категоріях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні Huawei офіційно представила свої флагманські смартфони P50 і P50 Pro, і сьогодні ж фахівці DxOMark опублікували тести камер топової моделі. Причому відразу і основний, і фронтальної – в обох випадках P50 Pro обійшов усі нинішні флагманські смартфони.

Huawei P50 Pro очолив рейтинг основних камер з результатом 144 бали – на один бал більше, ніж у минулого «номера один» Xiaomi Mi 11 Ultra, і на значні п’ять балів більше, ніж у Huawei Mate 40 Pro +. Цікаво, що в Топ-5 рейтингу кращих камерофонів світу зараз три моделі у Huawei і дві у Xiaomi. Для порівняння, кращий з смартфонів Apple лише на дев’ятій позиції.

Huawei знову це зробила.  Huawei P50 Pro визнаний кращим в світі камерофоном, причому відразу в двох категоріях

Фахівці високо оцінили камеру Huawei P50 Pro. З плюсів – низький рівень шуму і широкий динамічний діапазон в будь-яких умовах зйомки (це справедливо як для основного модуля, так і модуля зі надширококутним об’єктивом), точний і природний баланс білого, хороша деталізація при зйомці з оптичним зумом і в приміщенні, і при денному світлі, широкий динамічний діапазон і стабільний автофокус у відеороликах, ефективна стабілізація відео. Мінуси теж є, але вони навряд чи критичні, до того ж частина їх може бути усунена оновленням прошивки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Huawei знову це зробила.  Huawei P50 Pro визнаний кращим в світі камерофоном, причому відразу в двох категоріях

У фронтальній камері смартфона використовується 13-мегапіксельний датчик і об’єктив з фокусною відстанню 18 мм і діафрагмою F / 2,4. Також є система автофокусу і електронної стабілізації зображення. За зйомку фото фронтальна камера отримала 112 балів, за зйомку відео – 96. В результаті – 106 балів і перше місце в своєму рейтингу. Цікаво, що на другому і третьому місцях рейтингу фронтальних камер теж смартфони Huawei: Mate 40 Pro (104 бали) та P40 Pro (103 бали).

Huawei знову це зробила.  Huawei P50 Pro визнаний кращим в світі камерофоном, причому відразу в двох категоріях

Фахівці хвалять фронтальну камеру Huawei P50 Pro за широкий динамічний діапазон, точний баланс білого, хорошу деталізацію на фото в приміщенні і при денному світлі, ефективну стабілізацію при зйомці відео. Мінуси – зниження деталізації на фото при слабкому освітленні, періодичні збої автофокусу, неточна передача шкірних тонів на фото, обмежений динамічний діапазон у відеороликах при слабкому освітленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.