Apple жорстко пресує інсайдерів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple відправила гнівний лист жителю Китаю, відповідального за публікацію фотографій не випущених прототипів її пристроїв. Вона вимагає, щоб він припинив купувати, рекламувати і продавати такі прототипи.

За відомостями видання Motherboard, мова йде про власника невеликого китайського магазину JinStore, який скуповує і перепродує прототипи гаджетів Apple. Лист на його адресу було відправлено 18 червня 2021 року юридичною фірмою Fangda Partners, яка представляє інтереси Apple в Китаї.

Юристи вимагають, щоб власник JinStore передав Apple все непродані прототипи пристроїв, а також надав список своїх клієнтів, щоб вилучити у них придбані гаджети. Фірма також захотіла, щоб він підписав документ, який зобов’язує його виконати викладені вимоги протягом 14 днів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Без отримання дозволу ви розкрили великий обсяг інформації, що відноситься до невипущеним продукції Apple, тобто допустили порушення комерційної таємниці.

У листі зазначено, що в твіттер-акаунті JinStore публікувалися фотографії і інформація про ще не випущених продуктах Apple, що також є порушенням комерційної таємниці. У твіти, зокрема, розкривався дизайн пристроїв, які тільки розроблялися і ще не були анонсовані, що дозволяло конкурентам скористатися цією інформацією і налагодити випуск пристроїв з аналогічним дизайном.

Юристи з Fangda Partners вказали, що компанія Apple зібрала достатній обсяг доказів провини власника магазину JinStore. Якщо він відмовиться виконати викладені вимоги, вони планують звернутися в поліцію і в суд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.