Три нових функції в MIUI 13, які прискорюють всі смартфони Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми продовжуємо розповідати про наступну версію фірмової оболонки MIUI 13, яку офіційно повинні представити вже в наступному місяці. Інсайдери поділяються цікавими подробицями, інтригуючи нас ще сильніше.

Нова система розпізнавання жестів Gesture Turbo 2.0 буде працювати на порядок продуктивніше. Користувачі зможуть здійснювати жести швидко або плавно, система в будь-якому випадку їх розпізнає і забезпечить адекватну відповідь. Другою фішкою стануть якісь плаваючі вікна з жестами, які дозволять очищати систему. Немає ясності як це буде працювати, але має бути дуже цікаво і важливо.

Очікується, що в MIUI 13 основні настройки мультимедіа будуть переміщені в Центр управління. Однією з фішок наступної версії оболонки стане підвищена чуйність екрану, за неї відповідатиме система Natural Touch 2.0. Також власники бюджетних смартфонів знаходяться в очікуванні настройки Memory Fusion, яка дозволить збільшити обсяг оперативної пам’яті за рахунок резервування місця на внутрішньому накопичувачі смартфона. Наскільки очікування фанатів співпадуть з реальністю ми дізнаємося вже цієї осені.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.