Google розробляє додаток для переходу з iOS на Android

За даними інсайдерів, компанія Google готує до запуску новий додаток: він допоможе користувачам iOS максимально комфортно перейти на Android. На відміну від хмарних сховищ, перенести можна буде не тільки список контактів і фотографії, але і багато додатків – правда, з невеликим застереженням.

Вивчаючи код нового інструменту резервного копіювання, ентузіасти виявили в ньому загадковий додаток для iOS, що дозволяє користувачам екосистеми Apple переключитися на Android. Імовірно мова про якусь альтернативу програми «Перехід на iOS», розробленої Apple більше п’яти років тому.

Раніше копіювати важливу інформацію можна було тільки через «Google Диск» з подальшою ручним завантаженням на Android-пристрій. При цьому користувач міг перенести файли і фотографії, але не програми. Тепер же, згідно з джерелом, спеціальний інструмент буде знаходити Android-версії різних додатків для iOS і відразу завантажувати їх з Google Play. Працювати це приблизно буде тільки для безкоштовного софта – інший же доведеться купувати заново.

Додатки з назвою Switch to Android поки немає в App Store – за чутками, воно ще знаходиться в стадії розробки і тестування. Сама Google поки не оголошувала про випуск подібного інструменту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.