iPhone 14 Pro буде набагато міцніший своїх попередників

Серія iPhone 13 ще не представлена, а інсайдери вже діляться особливостями смартфонів Apple наступного покоління. Згідно зі звітом фінансової корпорації JP Morgan Chase, корпус однієї з моделей лінійки 2022 року випуску буде дуже міцним.

Очікується, що першим смартфоном Apple в корпусі з титану стане Pro-версія iPhone 14. Рамку для ексклюзивної новинки буде випускати найбільша тайванська компанія з маркетинговою назвою Foxconn, відома як Hon Hai Precision. Цей же виробник поряд з Jabli поставляє Apple рамки з нержавіючої сталі, а алюмінієву комплектуючу для корпусів «яблучних» смартфонів випускають також Jabli і Lansi.

Примітно, що в продукції Apple вже використовується титановий сплав. Мова йде про смарт-годинах Watch Series 6 і карті Apple Card. Крім титану в сплав входять ванадій, хром, нікель і алюміній. Сплав стійкіше до подряпин і міцніше нержавіючої сталі, а також на 45% легше. Єдиний недолік титанового сплаву – занадто помітні сліди відбитків пальців на його поверхні. Тому Apple запатентувала методику обробки і засіб, що забезпечує металу напівглянсове покриття.

«Патент носить технічний характер і стосується процесу поєднання струменевої обробки і травлення з процесом хімічного анодування для досягнення бажаної обробки. Apple стверджує, що перший краще приховує дефекти металу, а другий забезпечує кращий захист », – йдеться в джерелі.

З чуток, iPhone 14 замість «чубчика» отримає виріз в екрані під фронтальну камеру і позбудеться від порту Lightning на користь бездротової зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я